Over Wattkraft

Onze drijfveer

Bij Wattkraft zijn we toegewijd om positieve bijdrage te leveren aan de toekomst door middel van innovatieve energieoplossingen. Als grootste importeur/distributeur van Huawei omvormers en energieopslagsystemen in Europa zetten we ons in voor de volgende stap in de energietransitie!

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid vormen de kern van alles wat we bij Wattkraft doen. Ons team van technische experts en vooruitstrevende doeners en denkers staan klaar om oplossingen te vinden voor complexe duurzaamheidsvraagstukken. We omarmen voortdurend nieuwe technologieën en streven ernaar om voorop te lopen in onze sector.

Samenwerken en probleemoplossend handelen is iets wat sterk voelbaar is in onze bedrijfscultuur. We moedigen open communicatie en ideeën uit alle lagen van het bedrijf aan. Er is veel ruimte voor groei en ontwikkeling en bieden een ondersteunende omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar volledige potentieel te bereiken.

Als je gepassioneerd bent van de energietransitie, technologie en het maken van een positieve impact op de wereld, dan is Wattkraft de juiste plek voor jou. 

Aan de slag bij Wattkraft? Solliciteer nu!